De Drie Soorten gipspanelen

Gips panelen worden gebruikt in de bouw om het risico op brand te verminderen, en ze kunnen op gebouwen als vervanging voor asbest worden geïnstalleerd. Indien een lid van uw familie lijdt aan aandoeningen van de luchtwegen of huidproblemen en u overweegt de installatie van gips panel muren aan uw huis, wilt u misschien een van de vele commerciële plannen beschikbaar voor de bouw van uw huis te overwegen.

Brandwerende Gipsvezelplaten

De meeste aannemers zullen huiseigenaren adviseren om brandwerende platen gebruiken. Omdat deze panelen zijn eenvoudig te installeren, ze zijn ook gemakkelijk te vervangen als de taak niet gaat zoals gepland. Afhankelijk van de dikte van de panelen, echter, moet u wellicht de diensten van een professionele aannemer inhuren om een ​​dak dat u en uw gezin te beschermen.

Gips panelen zijn gemaakt van fijn gemalen vlokken van hars en vaseline. Aangezien deze vlokmaterialen zo poreus, sommige harsen, zoals ethyleen, band met het vocht in de lucht en een dikkere pleister.

Domestic gips verschilt van de industriële kwaliteit die wordt gebruikt voor gipsplaten. Deze hogere rang paneel heeft de kracht van een equivalent van zuiver metaal, terwijl de binnenlandse panelen zijn beter bestand tegen schade door hitte en water.

Het ontwerpen van de panelen is eenvoudig. Een bouwbedrijf zal ofwel het ontwerpen van de panelen met de hand of gebruik maken van een programma-computer-aided design (CAD) tot een volledig dimensionale plannen te bouwen. De panelen worden meestal op maat gesneden en versterkt met hardware, voordat de specie wordt toegevoegd.

U kunt in staat zijn om een ​​aangepaste ontwerp dat past in uw budget te creëren. Veel architecten, ingenieurs en design bedrijven bieden panelen die dezelfde structurele integriteit als standaard residentiële panelen hebben, zonder enige panelen die zijn half zo groot als standaard zijn.

Sommige panel ontwerpen niet nodig voegen at all. Om een ​​set van deuren of een dak dat niet het gebruik van een speciale mortel of lijm vereist bouwen, contact op met een commercieel aannemer of uw lokale gebouw afdeling.

Residential gips is veel duurder dan de commerciële tegenhanger. Het is echter ontworpen om sterk genoeg zijn om de ontberingen van het dagelijks gebruik te weerstaan.

Er zijn drie soorten panel materialen die kunnen worden gebruikt voor de installatie. Alle drie van deze types kan worden gebruikt voor residentiële en commerciële gips.

Het eerste type is de oudere, moderne wandpanelen. Deze zijn ontworpen om relatief zware bracing tussen panelen hebben, en een paar van hen hebben nog steeds de top van de muur functie, die niet noodzakelijk is voor een bouwplan.

Het tweede type is de "composite" paneel, wat hetzelfde is als de gewone houten panelen die worden gebruikt voor de interieurbouw. Het is minder duurzaam, maar toch sterk genoeg om op te staan ​​aan de elementen.

Het derde type is de traditionele brandwerende platen. Deze worden meestal gebruikt voor gebouwen die historische panden zijn, en ze zijn ontworpen om op te staan ​​om weer, harde wind en andere weersomstandigheden.

Bouw

Interessante links